Despre noi

Conceptul Timeless a aparut din dorinta de a pune la dispozitie piese care rezista testul timpului si completeaza perfect personalitatea ta. Premiza noastra se identifica perfect cu opinia faimoasei Anna Wintour – „Creaza-ti propriul stil, fa-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru altii”.


Ne-am propus sa aducem pe piata locala un plus de culoare si de stralucire pentru a oferi o libertate stilistica fiecarei persoane ce isi doreste sa fie deosebita intr-o seara speciala sau de ce nu, zilnic.


 De foarte multe ori avem tendinta sa ne grabim cand suntem intr-un magazin fizic asa ca indicat ar fi sa transformam noi shoppingul intr-o experienta placuta si relaxanta si nu, invers. Cu siguranta iti doresti sa eviti traficul si preferi sa analizezi in liniste piesele vestimentare ce te reprezinta, adaugand in cos un produs cand deja te poti vizualiza purtandu-l.


Timeless Fashion o sa va surprinda lunar cu colectii noi deosebite, iesite din tiparele mass market ce vor aduce un plus de magie fiecarei ocazii.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Cos
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora.
Start typing to see posts you are looking for.